Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:09:05 GMT

احتمال تغییر نتیجه رأی گیری شوراها در گرمدره و ماهدشت

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۱۳۳۵۶

احتمال تغییر نتیجه رأی گیری شوراها در گرمدره و ماهدشت

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل صابر در نشست خبری عصر دوشنبه در خصوص ابهاماتی که درباره انتخابات شوراهای شهر مطرح است، اظهار کرد: با توجه به اینکه ساعت ۲ بامداد رأی گیری انتخابات به پایان رسید، بارگذاری اطلاعات صندوق‌ها بر روی سامانه جامع وزارت کشور انجام شد و تا ساعت ۵ صبح اطلاعات حدود ۷۰ درصد از صندوق‌ها در سامانه بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شمارش آرا در شهرهای اقماری به صورت دستی انجام شد و زمان برد و در کنار آن انتخابات ریاست جمهوری هم به صورت کاملاً دستی و سنتی بود.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان کرج تصریح کرد: ساعت ۸ صبح تمام صندوق‌ها در حوزه انتخابات شورای شهر بارگذاری شد و دو صندوق شماره ۲۹۰ کرج که ۶۰۰ رأی داشت به مشکل فنی برخورد کرد و بدون اینکه اطلاعات صندوق بر روی دستگاه احراز بارگزاری شود، تحویل سایت شهید خدایی داده بودند.

صابر خاطر نشان کرد: ساعت ۸:۳۰ دقیقه صبح از فرمانداری پیگیری شدیم و این امر زمان زیادی برد تا به نتیجه برسیم.

وی گفت: در انتخابات شهر کرج که الکترونیکی بود طبیعی بود در سیستم با مشکلاتی مواجه شویم و برخی از صندوق‌ها یا صندوق اخذ رأی با مشکل فنی مواجه شد یا دستگاه احراز با مشکل مواجه شده بود.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان کرج ادامه داد: از ۵۳ صندوق رأی تعدادی رأی دستی اخذ شده بود و تعرفه دستی هم به منظور قطعی برق نیز پیش بینی شده بود و در نتیجه این عوامل باعث شد، نتیجه نهایی در ساعت ۵ عصر اعلام شود.

وی با اشاره به اختلاف بیش از ۹ هزار رأی در مجموع مشارکت کرج و مجموع آرا اخذ شده شورای شهر اظهار کرد: پس از توضیح از وزارت کشور، این اختلاف به این دلیل بوده که افرادی با حضور در حوزه، احراز هویت شده‌اند و کارت مربوط به دستگاه برای ثبت رأی را دریافت کرده‌اند، اما به هر دلیلی من جمله عدم تمایل یا توجیه نبودن به دستگاه الکترونیکی اخذ رأی برای ثبت الکترونیکی رأی مراجعه نکرده‌اند.

صابر بیان کرد: به همین منظور این افراد جزو مشارکت کنندگان ثبت شده‌اند، اما رأی آنها در سامانه ثبت نشده است.

وی با اشاره به علت نبود امضای فرماندار کرج در صورت جلسه نتیجه مقدماتی انتخابات شورای شهر کرج تصریح کرد: فردای انتخابات در فرمانداری جلسه هیئت اجرایی با حضور هیئت نظارت شوراها و شورای نگهبان برای طرح آخرین نتایج درست و اعلام نتیجه اولیه برگزار شد.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان کرج ادامه داد: صورت جلسه اولیه در حال امضا بود که فرماندار برای گفت و گو با رادیو البرز رفتند تا نتایج انتخابات را اعلام کنند

وی گفت: بر این اساس این ناهماهنگی صورت گرفت و متأسفانه قبل از اینکه امضاها تمام شود آن صورتجلسه منتشر و بارگذاری شد.

صابر در خصوص اینکه در بیرون مباحثی درباره اختلاف نظر، عدم پذیرش نتیجه از سوی فرماندار یا هیئت نظارت عنوان شد، اظهار کرد: این امر صحت ندارد و ابن اتفاق فقط یک ناهماهنگی بود که بعد هم صورت جلسه امضا شد، اما هیچ اختلاف نظری وجود نداشت، چون نتیجه اولیه بود و خروجی صندوق مشاهده شد.

وی بیان کرد: گزارشاتی از تخلفات انتخاباتی در حوزه خرید و فروش رأی در شهرهای اقماری گرمدره، ماهدشت، کمالشهر، محمدشهر و کرج داشتیم.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان کرج با بیان اینکه رئیس کل دادگستری در نشستی با رسانه‌های استان امروز اعلام کردند که ۳۰ نفر در این رابطه دستگیری شده‌اند، تصریح کرد: موارد زیادی از این تخلفات توسط مردم، هیئت اجرایی و هیئت نظارت مستندسازی شده و همه در حال دسته بندی و مستند سازی است.

وی خاطر نشان کرد: مراجعات به هیئت اجرایی در این خصوص زیاد بوده و احتمالاً فردا جلسه‌ای از سوی فرماندار کرج، پیرامون رسیدگی به شکایت‌ها واصل شده با حضور هیئت نظارت برگزار می‌شود.

صابر با اشاره به اینکه قضاوت برای موارد یادشده سخت است، گفت: بیشترین گزارش‌ها مبنی بر تخلفات از ناحیه ناظرین و گزارشات مردمی مربوط به گرمدره و ماهدشت است بعد از آن کمالشهر و محمد شهر و نهایتاً کرج است.

وی ادامه داد: حدس می زنم به احتمال زیاد در حوزه گرمدره و ماهدشت شاهد تغییر نتیجه رأی گیری شوراها باشیم‌.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان کرج اظهار کرد: در مسیر برگزاری انتخابات در حوزه تعیین صلاحیت اثبات کردیم، تحت تأثیر هیچ جایگاهی نیستیم و تعهد اخلاقاً و شرعاً به عنوان هیئت نظارت کار انجام دادیم و به وظیفه خود عمل کردیم.

وی متذکر شد: بر این اساس به توصیه و سفارش باندها و جناح هه علی رغم فشارها توجه نکردیم و بدون کم و کاست کار انجام شد و خروجی نتیجه در هیئت عالی، خوب بود.

کد خبر 5241373

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر کرج شورای شهر شهرستان کرج انتخابات 1400 مشارکت مردم در انتخابات ویروس کرونا کرمانشاه عکس استانها شورای شهر انتخابات انتخابات شورای شهر و روستا رای گیری سیدابراهیم رئیسی گرگان نتایج شمارش آرا بوشهر ایلام صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازندگی در یادداشتی، به موضوع تغییر تحرکات سیاسی محسن رضایی پرداخته و نوشته است:

آرایش سیاسی نیروهای اصولگرا برای دوره دوم انتخابات مجلس که ۲۱ اردیبهشت ‌ماه برگزار می‌شود، تغییر کرد. برخی چهره‌ها و طیف‌های اصولگرا از ائتلاف‌های قبلی خود خارج شدند و ائتلاف جدیدی را رقم زدند. ازجمله محسن رضایی که تحرکات سیاسی‌اش در آستانه دور دوم این شائبه را به وجود می‌آورد که از شانا جدا و به صبح ایران پیوسته است. در آخرین عکسی که از او در کنار رائفی‌پور و سعید محمد منتشر شد، افرادی حضور داشتند که شاید بتوان آنها را از دشمنان قسم‌خورده محمدباقر قالیباف دانست. رضایی که تاکنون درخصوص فعالیت‌های حزبی مجلس دوازدهم برخلاف دوران‌هایی که برای ریاست‌جمهوری‌اش تلاش می‌کرد، فعالیت سیاسی خاصی بروز نداده بود، حال با نشست‌های مختلف با رقیبان رئیس مجلس دوازدهم، گویا سیاست‌ورزی دبیر سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد فاز جدیدی شده است.

شاید نام رضایی را نسبت به برخی چهره‌های شناخته شده اصولگرایی در یک سال اخیر و برای‌ انتخابات پارلمان کمتر شنیده باشیم اما این امر نشان از این موضوع ندارد که برادر محسن، کنج عزلت گزیده بود و رفت‌وآمدی بین سیاسیون نداشت. او در ائتلاف شانا که ائتلاف اصولگرایان است، حضور داشت و پس از مدتی با جریان شریان جلسه برگزار می‌کرد. حالا هم چند وقتی است در کنار رائفی‌پور و سعید محمد، اصلی‌ترین مهره‌های طیف نوظهور صبح ایران می‌نشیند. آن هم همان محسن رضایی‌ای که در طول چهار سال ریاست قالیباف بر مجلس تا آنجایی که در توان داشت، سعی کرد تا مانند دوستانش چندان رئیس مجلس یازدهم را مورد هجمه قرار ندهد، مگر در لفافه.

اصولگرایان هرگز به وحدت درستی نرسیدند و حزب‌ها و ائتلاف‌هایشان نیز همواره درصدد زمین زدن یک یا چند نفر از افراد خودشان بوده است. مثال بارزی که می‌توان از قالیباف و دوستانش نام برد اما سوالی که در کنشگری‌های ضدونقیض رضایی پیش می‌آید این است که چطور او به یک‌باره از سایه خارج شد و در دوره زمانی بسیار نزدیک به هم در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) حاضر و در ادامه در شریان و صبح ایران دیده شد؟ آیا محسن رضایی که همیشه سودای ریاست‌جمهوری را داشت، حال تنها رقیبش را در سال ۱۴۰۴ محمدباقر قالیباف می‌بیند (که گویا او هم چندان از اینکه به جای ریاست پارلمان بر صندلی ریاست قوه مجریه تکیه بزند، بدش نمی‌آید) بنابراین تنها استراتژی‌ای که به ذهنش خطور می‌کند، یار غار تمام جریان‌های اصولگرایی است. آن هم طیف‌هایی که برای زمین زدن قالیباف از هیچ کاری دریغ نکرده و نمی‌کنند.

هرچند این گمانه‌زنی که محسن رضایی چرا تنها قالیباف را رقیب ریاستش بر پاستور می‌داند و چندان وقعی بر رقابت با رئیسی نمی‌نهد نیز سوالی است که ممکن است پیش آید اما در مقابلش می‌توان به این موضوع نیز فکر کرد که اگر این گمانه‌زنی درست باشد، طبیعتاً محسن رضایی در صورت پیروز شدن رئیسی می‌تواند جای بیشتری در دولت آینده داشته باشد تا پیروز شدن قالیباف! کمااینکه تمام این جریان‌هایی که با آنها نشست‌وبرخاست می‌کند، با وجود اختلاف، یک هدف مشترک دارند، حذف محمدباقر قالیباف.‌

اگر کمی به عقب برگردیم نزدیک انتخابات ۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری، رضایی و قالیباف رقابت جالبی با هم داشتند. این دو نفر که در جنگ یکی فرمانده ارشد و دیگری فرمانده زیردست بود، یک بار دیگر نیز یعنی سال ۹۲ با هم مسابقه گذاشته بودند؛ اگرچه هر دو از آن رقابت ناکام بیرون آمدند. مجدداً سال ۹۹ عزم رقابت کردند. رئیس مجلس به اسم نظارت بر قوانین و دبیر مجمع هم به ‌عنوان بررسی مسائل استان به سفرهای استانی می‌رفتند. آن زمان که جهان در بحران کرونا بود یک سایت خبری از این خبر داد که محسن رضایی در شرایط کرونایی در کمتر از پنج ماه دست‌کم به ۱۵ استان و البته شهرهای مختلف استان تهران سفر کرده است. البته اصفهان، مرکزی، لرستان و فارس را هم به آن اضافه کنیم. در این فاصله کمتر از یک ماه البته همه سفرهای او نیز با عنوان دبیر مجمع تشخیص انجام شد. همان زمان خبری مبنی بر احتمال نامزدی برادر محسن در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست‌جمهوری نیز منتشر شد. اما سایت رضایی حتی خبر کاندیداتوری او برای مجلس را هم ترفند مخالفان برای سوزاندن او در انتخابات ریاست‌جمهوری دانست. این درحالی است که رضایی بالاخره در قامت رقیب رئیسی به میدان مبارزه وارد شد و باخت.
برنامه‌های سفرهای قالیباف هم تقریباً شبیه محسن رضایی بود. مثلاً در برنامه سفر کردستانش با فعالان فرهنگی و اجتماعی سنندج و ‌با شورای اداری استان جلسه داشت. آن زمان همچنین ویدئوهایی از دیدارهای مردمی قالیباف نیز منتشر شده بود که بسیار یادآور سفرهای استانی محمود احمدی‌نژاد بود. در نهایت محمدباقر قالیباف در قامت ریاست قوه مقننه و محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام آینده را ادامه دادند.‌


البته ناگفته نماند در ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰ رضایی تلاش کرد با شکل‌دهی به یک ائتلاف بین خودش، سعید محمد و مرحوم رستم قاسمی، نوعی کنشگری انتخاباتی منجر به برد و یا منجر به وزن‌کشی را شکل دهد اما او نیز همچون تمام نامزدهای دیگر آن انتخابات، مستحیل در فرآیند برد ابراهیم رئیسی شد و نه ‌تنها در ایام همان انتخابات نیز حرف درشتی علیه رئیسی نگفت بلکه در پساانتخابات نیز همچون عمده دیگر نامزدها وارد دولت رئیسی شد. اگرچه این یک سوال سیاسی جالب است که چرا تمام نامزدهای اصولگرای انتخابات ۱۴۰۰ به صورت یکجا (به غیر از جلیلی که خودش نخواست به دولت برود) وارد دولت رئیسی شدند و چه سیاستی پشت این کار نهفته بود؛ لکن این روایت قصد دارد صرفاً به محسن رضایی بپردازد. آن‌طور که عصر ایران تحلیل می‌کند، سابقه و اطلاعات سیاسی نشان می‌دهد که محسن رضایی پس از خروج از سپاه علاقه خاصی به حضور در دولت داشته است. گزارش‌هایی وجود دارد که او حتی در دولت خاتمی نیز ابراز تمایل به حضور در کابینه داشت. او از سال ۸۴ به این‌ سو عملاً یک پای ثابت عمده انتخابات‌ ریاست‌جمهوری بوده است. انتخابات‌هایی که محسن رضایی به‌رغم انتخاب گفتمان‌های مختلفی از «دولت عشق» گرفته تا «پیوستن به اشکال‌گیرندگان بر انتخابات ۸۸ سپس انعزال از آنها» توفیقی در آنها به دست نیاورد. هرچه بود اما محسن رضایی پس از انتخابات ۱۴۰۰ بخشی از تمایل پیش‌گفته را عملی کرد و به‌ عنوان «معاون اقتصادی رئیس‌جمهور رئیسی» وارد دولت رئیسی شد؛ ورودی که البته از ابتدا هم پیش‌بینی می‌شد که بی‌فرجام باشد. بنابراین، این نخستین بار پس از سال‌ها بود که محسن رضایی از سمت دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام کنار می‌رفت.

به هر حال تحرکات جدید سیاسی محسن رضایی بدان معنا نیست که رقابت نهایی الزاماً بین قالیباف و او خواهد بود، اما با پیشینه‌ای که از این دو سیاستمدار و فرمانده قدیمی داریم، طیف اصولگرایان از هر جریان و حزبی ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از پیروزی قالیباف به رضایی رای دهند و همان‌طور که ابراهیم رئیسی را به ریاست رساندند، حال اگر رئیسی مهره سوخته آنها شود، نفر بعدی رضایی باشد تا رئیس مجلس یازدهم. اینکه این اقدام علیه قالیباف چه دستاوردی برای رضایی دارد و حذف قالیباف از گردونه به ‌نفع چه کسانی است؛ نکاتی هستند که باید منتظر ماند تا در آینده‌ای نه‌ چندان نزدیک با رصد کردن تحرکات سیاسی آنها نتیجه گرفت. اما در عین حال فعالیت‌های این روزهای محسن رضایی همواره این گمانه‌زنی را تقویت می‌کند که او سودایی جز کاندیداتوری دوباره برای ریاست‌جمهوری ندارد و گویا در عمل رقیبی قدرتمندتر از محمدباقر قالیباف نمی‌بیند.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904295

دیگر خبرها

  • پاسخ رهبری به تصمیم شمخانی و خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات به روایت آیت الله هاشمی /فیدل کاسترو شروع به حرف زدن که می کند، دیگر متوقف نمی شود
  • خط و نشان امنا برای قالیباف /ریاست بر مجلس به پایان می رسد؟
  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • فعالیت ۱۵۰۰ ناظر در برگزاری انتخابات شیراز و زرقان + فیلم
  • به رییس سازمان خصوصی‌سازی گفتم جزء فرهیخته‌ترین‌ها هستی بین افرادی که از کشتارگاه، بهشت‌زهرا و... آمده‌اند
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده